Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Pachet surpriză


De curând am avut parte de o experiență frumoasă.
I-am propus unui booktuber un schimb de pachete surpriză.
Este vorba de Snitel de pe canalul Snitel Undercover.

Coletul meu a sosit, aşa ca o să va prezint ce am primit.

1. Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde


Despre carte:
Basil Hallward picteaza intr-o buna zi portretul tulburator al lui Dorian Gray. Doar ca, odata cu trecerea timpului, tânarul din tablou imbatrâneste, pe când modelul lui, Dorian, ramâne neschimbat. Fiecare fapta, fiecare an trecut lasa pe chipul pictat inca un semn, fara ca acest amanunt sa fie cunoscut de ceilalti; doar creatorul lui, Basil Hallward, stie, iar pentru aceasta e ucis de Dorian Gray. Acesta din urma va ajunge si el la confruntarea fatala cu reflexia sa pictata si va sfărşi, îmbătrânit fara veste, victima misterioasa a imaginii din tabloul pe care atât l-a pretuit.

2. Fata criminalului de Abigaela


Despre carte:
O tânără trăiește drama vieții ei.
Având tatăl închis pentru crimă și cunoscută de toți ca „Fata criminalului”, protagonista își ia viața în mâini și încearcă să se desprindă de trecutul sărăcăcios.
O poveste care uneori poate părea prea dură însă foarte bună pentru cei care cred că lor nu li se poate întâmpla așa ceva. Un adevărat carusel emoțional prin care protagoniștii trec de la agonie la extaz de nenumărate ori.
Drame, pierderi, despărțiri, piste false și invitați surpriză.
O poveste de viață care te ține cu sufletul la gură și în care întâmplările întorc scenariul în mod radical, până în ultima clipă. Clipa deslușirii misterului.

3. Ucide arbitrul de Frații Presniakov


Despre carte:
Patru prieteni se hotărăsc să-l omoare pe arbitrul care a nedreptăţit echipa de fotbal a Rusiei în finala Campionatului Mondial. Pleacă în Antalia, unde arbitrul îşi petrece concediul, se cazează la un hotel de lux unde se distrează şi pun la cale un asasinat ce pare să nu mai aibă loc niciodată.
Deşi cartea are toate premisele unui thriller, tensiunea şi suspansul lasă loc pe parcurs unui discurs satiric presărat de meditaţii pline de savoare asupra Rusiei contemporane şi a Uniunii Europene.


4. Un semn de carte drăguț de la Cărtureşti.



5. Un mic prieten tăcut, un melc.



Bun, şi cam acestea au fost surprizele mele.
Eu sunt foarte încântată, îi mulțumesc mult pentru acest cadou. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu