Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Boxsetul Miss Peregrine - minunății de la Cartepedia

Am primit zilele trecute un minunat colet de la libraria Cartepedia, în urma începerii unei colaborări.
Sunt foarte entuziasmată de cărțile primite, abia aştept să le citesc şi să vă povestesc despre ele.
Una dintre cărți ( prima ) am citit-o acum ceva timp însă îmi doresc să o recitesc pentru a mă integra mai bine în povestea următoarelor două volume.
Este vorba de trilogia Miss Peregrine de Ransom Riggs pe care o găsiți aici la un preț foarte bun.




Pachetul conține toate cele trei volume din serie în variantă necartonată:

 Miss Peregrine 1. Căminul copiilor deosebiți

Miss Peregrine 2. Orașul pustiu

Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor

 Și un set cadou de zece fotografii.

Autor: Ransom Riggs
Traducător: Gabriella Eftimie
Data apariției: ianuarie 2017
Editura: Young Art
Pagini: 1250
Limba: Română


Primul volum - Căminul copiilor deosebiți

O insula misterioasă. Un orfelinat abandonat. O stranie colecţie de fotografii. O tragedie îl aruncă pe tânărul Jacob, în vârstă de doar şaisprezece ani, pe o insula izolată. Aici descoperă ruinele căminului “pentru copii deosebiţi” al domnişoarei Peregrine. Pe măsură de Jacob înaintează pe holurile şi prin dormitoarele parăsite, îşi dă seama că  cei care s-au adăpostit cândva acolo au fost mai mult decât deosebiţi. Poate că nu întâmplător au fost trimişi într-un loc uitat de lume. Şi, oricât de bizar ar suna, ar putea fi încă în viaţă. Un roman fascinant, ilustrat cu fotografii tulburătoare, care-I va încânta pe adulţi, pe tineri şi pe toţi cei care vor să se bucure de o aventură în lumea umbrelor.




Al doilea volum - Oraşul pustiu

3 septembrie 1940 este ziua în care zece copii deosebiţi încearcă să se salveze de o armată de monştri. Miss Peregrine este singura care îi poate ajuta, dar ea este captivă în corpul unei păsări. Extraordinara aventură începută în volumul anterior din seria Miss Peregrine continuă într-o călătorie plină de neprevăzut pentru Jacob Portman şi noii săi prieteni. Fără altă soluţie, copiii pornesc către Londra, oraşul în care s-ar putea afla singura lor salvare, sperând să găsească acolo leacul care să o vindece pe Miss Peregrine. Pe străzile distruse, cu ferestrele clădirilor întunecate ca nişte ochi fără vedere, pericolul pândeşte la fiecare colţ.  Ca un adevărat magician, Ransom Riggs se foloseşte şi de această dată de fotografii vechi, care completează şi pun în valoare fascinanta poveste a copiilor deosebiţi.



Al treilea volum - Biblioteca sufletelor

Copiii deosebiţi aflaţi în grija lui Miss Peregrine îşi ţin fanii cu sufletul la gură până în ultimul moment. După două volume năucitoare, Ransom Riggs aduce în cea de-a treia parte a îndrăgitei serii, Biblioteca Sufletelor, deznodământul mult aşteptat. Jacob descoperă, în sfârşit, care este rolul său în lumea deosebiţilor, pe măsură ce abilităţile lui devin din ce în ce mai sofisticate. Alături de Emma şi Addison MacHenry, cel mai deosebit câine vorbitor, Jacob sare din prezent în trecut, dintr-o buclă în alta, pentru a-şi salva prietenii captivi într-o fortăreaţă în care strigoii ticluiesc cele mai diabolice planuri. Astfel, cei trei eroi ajung de pe străzile Londrei moderne în labirinticul Pogonul dracului, o mahala uitată de lume a Angliei victoriene. Aici se va decide, odată pentru totdeauna, soarta lumii deosebiţilor, într-o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva strigoilor şi a sufletelor-pustii.




Cam acestea sunt cărțile pe care le-am primit de la Cartepedia, în curând recenziile lor pe blog.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu